Cercetare și dezvoltare

Inovația aduce schimbarea, este crucială pentru viața și activitatea oricărei organizații care vrea să evolueze și este mai mult decât o simplă descoperire stiințifică. Pentru Policolor, inovația a fost legată permanent de nevoile mereu actualizate ale societății, pieței și clienților, venind cu soluții practice pentru a întâmpina aceste nevoi.

Așa s-a consolidat experiența Departamentului de Cercetare și Dezvoltare în cei peste 47 ani de activitate; așa s-a consolidat statutul de deschizator de drumuri al Policolor în domeniul vopselelor și lacurilor.

Specialiștii Departamentului de Cercetare și Dezvoltare au competența de a dezvolta produse conforme cu standardele de calitate cerute de clienți și parteneri, care corespund oricărui mediu specific de vopsire și care sunt în concordanță cu politica Policolor de dezvoltare durabilă.

Astăzi, suntem în măsură să venim în întâmpinarea cerințelor clienților cu game de produse și culori noi, adaptate la nevoile acestora.

Cercetătorii noștri armonizează pasiunea pentru culoare, pentru descoperire și inovație cu responsabilitatea pentru calitatea produselor, sănătatea oamenilor, protecția mediului și a reputației companiei.
Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru o nevoie specifică vă rugăm să ne contactați.