Rezistenţă la intemperii

Rezistenţă la intemperii

Thumb_email-ral

Email E8100 W

Email diluabil cu apă, folosit la finisarea suprafețelor metalice și lemn exploatate la interior și exterior.

Thumb_email-ral

Email electrostatic

Email alchidic pentru structuri metalice din fier forjat și alte profile complexe.

Thumb_grund-8100

Grund G8100 W

Grund anticoroziv diluabil cu apă utilizat pentru protecția anticorozivă a suprafețelor metalice exploatate în interior și exterior.

Thumb_grund-8100

Grund electrostatic

Grund utilizat ca prim strat de protecție anticorozivă a suprafețelor metalice exploatate în interior și exterior, în sistem cu emailurile alchidice.

Thumb_email-argintiu-luminos

Email E5048 argintiu luminos

Email monocomponent folosit la protecția suprafețelor din metal exploatate în interior și exterior. Produsul prezintă rezistență la temperatură (până la 150 °C).

Thumb_lac-incolor

Lac L8100 W

Lac diluabil cu apă pentru acoperirea suprafețelor din metal, incolor sau negru.

Pentru decorarea și protejarea metalului la variații de temperatură, umiditate, radiații UV, pot fi folosite unul din sistemele de mai jos:

  • Grund electrostatic + Email electrostatic - Sistem folosit pentru parcuri de joacă, structuri metalice (inclusiv montane sau amplasate pe malul mării), garduri la exterior.
  • Grund electrostatic + E5048 argintiu luminos - Sistem pentru protecția pompelor, halelor, structurilor metalice amplasate la exterior.
  • G8100 + E8100 - Sistem ecologic, pe baza de apă, folosit pentru protecția suprafețelor metalice exploatate în interior și exterior. Se obțin finisări cu luciu ridicat, rezistente la umiditate.
  • L 8100 - produs cu dublu rol: grund și vopsea. Se aplică direct pe suport și oferă protecție temporară (maxim 6 luni).Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru o nevoie specifică vă rugăm să ne contactați.